FORSIDE    LOGIN    KONTAKT    SITEMAP     ENGLISH
Modul Transport Forside


 
Mød Modul
Vision og værdier
Kontaktdetaljer
Historie
Modul adresser
Job i Modul
Karrieremuligheder
Forretningsbetingelser
Kontaktformularer
Velgørende Formål
35 år med transport
AEO

Driftige Speditører - nye muligheder

  

Som en del af Modul Transports forretningsplan tilbydes en ”Partnermodel” for driftige speditører som ser muligheder frem for begrænsninger og som har tænkt tanken om selvstændighed. 

Hvis dine/jeres kompetencer derfor indebærer grundlaget for opstart af egen virksomhed, baseret på en god ide samt din/jeres egen specialiserede viden, så er Modul Transport eventuelt indstillet på, sammen med dig/jer at føre dette ud i livet. 

Firmakonceptet vil i høj grad være bygget om omkring din/jeres person og din/jeres 100% indsats, blot skal det være en aktivitet, der gavner og understøtter MT’s bestående forretningsområder eller udvider MT’s kendskabsområde. 

Som partner forventes du/I at indgå med typisk mellem 20-49 % af kapitalgrundlaget samt egen arbejdskraft, i forbindelse med salg, opbygning, etablering og den daglige opgave afvikling. 

MT’s deltager økonomisk samt stiller faciliteter samt bogholderifunktion til rådighed for selskabet, mod betaling på lige vilkår med andre selskaber i gruppen. 

I ”Partnermodellen” forventes at indgå navnelighed tilsvarende Modul Road, Modul Advisory, Modul East, Modul Nordic, Modul Logistics etc. 

Som en hver ny eller gammel virksomhed, skal denne baseres på en forretningsplan, i lighed med Modul Transports, der beskriver forretningsgrundlaget, baseret på analyser etc. Bl.a. fastlægges følgende: 

Hvilken slags virksomhed vil du starte
Hvilke produkter eller ydelser vil du sælge
Hvem er dine kunder
Hvilke behov vil du dække hos dine kunder
Hvad er det specielle ved din ide set i forhold til dine konkurrenter
Hvad er de 3 vigtigste egenskaber og kompetencer, du giver virksomheden
Hvilke 5 spørgsmål presser sig mest på at få svar på 

Ligeledes skal der opstilles mål for virksomheden samt fastlægges hvordan de nås. 

Hvis du/I har haft tanker om at starte selv og har en bæredygtig ide, men mangler basen eller udgangspunktet, og en sparringspartner så kontakt Lasse Jensen (adm.direktør) for Modul Transport A/S og lad os sammen afsøge mulighederne. 

Hvidovre den 26.1.2009

 


 

Modul Transport A/S
Head Office, Avedøreholmen 46, DK-2650 Hvidovre, Tlf. +45 4342 6800, CVR DK-70915928
Branch Office, Stiftsvej 13d, DK-7100  Vejle, Tlf. +45 7572 6800.