FORSIDE    LOGIN    KONTAKT    SITEMAP     ENGLISH
Modul Transport Forside


 
Produkter
Modul Air & Sea
Søfragt
Stykgods - LCL
Full Load - FCL
Order Monitoring
Variable tillæg - søfragt
Ordforklaring
Søfragt og forsikring
Luftfragt - import
Luftfragt - export
Fortoldninger
Bogtransporter
Track and Trace
Forsikring
Flexible Choice
Factory End user Concept
Modul Road
Modul Logistics
Modul Advisory

Order Monitoring

Order Monitoring

I en produktionscyklus hvor transporttiden udgør ca. 1 måned, er det væsentligt at sikre et højt niveau af kommunikation mellem de involverede parter i en international handel.

Modul har stor erfaring i, at modtage transportordre lang tid før godset er færdigproduceret, og allerede på dette tidspunkt begynde at forberede og planlægge transporten.  

Når man som importør bestiller varer over store geografiske afstande, og fra flere leverandører er det væsentligt at ens samarbejdspartner har overblik over de kommende sendinger. For at sikre dette overblik har Modul udviklet vores online portal. En vigtig del af portalen er et ordreopfølgningssystem. Systemet er baseret på, at du som kunde importerer fra en række destinationer hvor der er indgået en transportaftale. For hver destination har Modul nomineret en af vores agenter til, at håndtere dine sendinger. Når du som kunde, indtaster en indkøbsordre i systemet får vores agent en e-mail med de relevante detaljer. Når vores agent kontakter din leverandør indtaster de tilsvarende den information som leverandøren giver agenten. Desuden indtaster agenten de informationer om transporten som er relevante for dig, så som forventet afgangsdag, forventet ankomst dag m.v. Når agenten har indtastet disse detaljer modtager du en e-mail med alle informationer om sendingen. 
 
Som kunde behøver du kun at vælge hvilken leverandør der købes fra, hvorfra og til samt hvordan godset skal transporteres og hvilke incoterm du har købt varerne på. Hvis du selv bruger  PO-numre, har du frihed til, at indtaste disse. Hvis ikke tildeler systemet automatisk et PO-nummer. 
 
Som kunde opnår du en række fordele ved ordreopfølgning. Først og fremmest modtager du information om dine varer og sendinger hurtigere. Du bliver uafhængig af Moduls åbningstider, du kan udnytte tidsforskelle og det faktum at mange af vores agenter arbejder i weekenderne. Dernæst bliver din kommunikation med Modul hurtigere. Da vi nu kender dine ordrenumre, bliver kommunikationen mere præcis og du sparer tid når du skal give instruktioner til håndteringen af dine sendinger.
Kontakt Modul for at bliver oprettet og få en gennemgang af ordresystemet.
 Modul Transport Air & Sea
Hvidovre (CPH)
Tel: (+45) 3695 4321
Fax: (+45)4342 6658
E-mail:
airsea@modultransport.dk
 
Vejle
Tel: (+45) 7572 6800
Fax: (+45) 7572 6658
E-mail:
Vejle@modultransport.dk

Kunde Portal

På vores online portal kan du:

 • Indsætte ordre opfølgning
 • Booke transporter
 • Bruge Track & Trace

 •  

   

  Modul Transport A/S
  Head Office, Avedøreholmen 46, DK-2650 Hvidovre, Tlf. +45 4342 6800, CVR DK-70915928
  Branch Office, Stiftsvej 13d, DK-7100  Vejle, Tlf. +45 7572 6800.